Son olarak Miami'de aldığı evle gündeme gelen Şeyma Subaşı, yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Paylaşımında "O kadın olabilmek için çok şey feda ettim" ifadelerini kullanan Subaşı'na bir takipçisi yorum yapınca ortalık karıştı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Miami'den aldığı evle ilgili yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. TV8'in patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasının Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen çekimleri nedeniyle Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'dan ayrı kalmamak için Miami'de malikane satın almıştı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Miami'deki yerleşik hayatından olan sosyal medya fenomeni, alıştığı hayata dönüş yaptı ve Miami'den ev aldı. Şu sıralar Miami'deki evinden olan Şeyma Subaşı oradan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Subaşı açıklamasında şunları söyledi:

"Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Uyumak için ağladım. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için ALLAH'a teşekkür etmeliyim. Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim! Olumlu bir hayat yaşamak, kendi tarzım! Bunu yeni takipçilerime söylüyorum; burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin."

OLUMSUZ YORUMA TEPKİ!

Subaşı bu paylaşımına gelen "Evet Şeyma işte böyle. Günde 10 kere tekrar ediyoruz ben güçlü kadınım... Belki böylece kendini inandırırsın. Ha ama baktın hâlâ olmuyor Zeynep'ten bunu da öğren. Güçlü kadının güçlü olduğunu yazarak değil yaşayarak olduğunu anlatsın sana" yorumuna tepki gösterdi.

Subaşı bu takipçisine " E sen öğret işte. Bilirsin çok iyi nasıl güçlü kalındığını" yanıtını verdi.