Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ve Valiliğin uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış sabahın erken saatlerinde yağmaya başladı. Sağanak hayatı felç etti.

ARAÇLAR YOLLARDA MAHSUR KALDI

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur nedeniyle bazı yollar su altında kaldı. Zeytinburnu sahil yolunda su birikintisi nedeniyle 4 araç yolda mahsur kaldı.

Olay yerine su tahliyesi için ekipler sevk edildi. Suyun tahliyesinin ardından araçlar yoldan çekildi

CADDELER GÖLE DÖNDÜ

Sarıyer Ayazağa -Cendere Caddesinde biriken su nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise geri dönmek zorunda kaldı. Motosiklet sürücüleri ise kaldırımdan geçerek gitti. Belediye ekipleri tıkanan rögarları açarak suyu tahliye etmeye çalıştı. Vidanjörlerle de su tahliye ediliyor.

ARNAVUTKÖY'DE SU BİRİKİNTİSİ KAZAYA NEDEN OLDU

Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi'nde ilerleyen bir araç yoldaki su birikintisine girince savruldu. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip bariyerlere çarparak durabildi.

Kaplan soruşturmasın yeni gelişme: 4 kamu görevlisine gözaltı Kaplan soruşturmasın yeni gelişme: 4 kamu görevlisine gözaltı

O anlar arkadan gelen araçtaki kameraya yansıdı. Görüntülerde kazanın hemen ardından aracın ön koltuğundaki bir kişinin kucağındaki çocukla aracın dışına çıktığı da görüldü.

Araçtakiler kazayı şans eseri yara almadan atlattı.