Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından aile yakınlarından dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

'SABIRLA BEKLİYORUZ'

Cinayetin ardından MHP'den istifa eden, 12 dönem MHP'nin çeşitli kademelerinde görev alan, son olarak MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve Sinan Ateş'in dayısı olan Halil İbrahim Bozkurt, AK Parti'den kendilerine cinayetin aydınlatılması konusunda sözler verildiğini söyledi. T24'ün haberine göre, Sinan Ateş’in "kırkının çıkmasını" beklediklerini vurgulayan Halil İbrahim Bozkurt “Sabırla bekliyoruz. Verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Biz de sözümüzü tutarak Sinan'ın kırkının çıkmasını bekliyoruz. Eğer sözler tutulmazsa yurdun her köşesinden bizi bekleyen dostlarımız konuşmaya başlayacaklar. Herkes bildiğini söyleyecek. Aile olarak kenarda oturacak halde değiliz" ifadelerini kullandı. 

MEVLİT ORGANİZE EDİLECEK

Şubat ayının ikinci haftasında Ateş'in kırkının dolacağını ifade eden Yıldız, "Aile kırkı için büyük bir mevlit organize edecek Sinan Ateş'in cenazesinin kaldırıldığı Emir Sultan Camii'nde...  Sinan Ateş'in annesinin sağlığının iyi olmadığını da öğrendim" bilgisini aktardı.