CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'ın "Fransa'ya boykot" çağrısındaki çelişkileri eleştirmiş, "Emine Hanım’ın bir çantası var onu da Saray’ın bahçesinde  yaksın” demişti. 

Erdoğan ise bu sözlere “Sende zerre kadar yürek varsa benimle ilgili konuş, eşimle ilgili konuşma” diye yanıt vermişti. 

SON POLEMİK ÇANTA:

Polemiğe dönüşen Fransız marka çanta olayında CHP lideri bu kez "Bir tarafta askıda ekmek var bir tarafta 50 bin dolarlık çanta... Ben bunu eleştiremeyecek miyim? Boyun var, posun var. Niye karşıma çıkmıyorsun?" diye çağrı yapmıştı.


Gazeteci Hande Fırat, Emine Erdoğan'ın 'sahte ürünleri' kullandığını iddia etti... 

"EMİNE ERDOĞAN ÇAKMA ÜRÜNLER KULLANIYOR"

Bu polemiğe Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat da katıldı. Fırat, bugünkü köşesinde tarihe geçecek iddialarda bulundu ve Emine Erdoğan'ın tüm aksesuar ve eşyalarının 'çakma' yani sahte olduğunu yazdı.

Emine Erdoğan yurt dışı gezilerinde lüks markalara ait mağazalarda alış-veriş yapmasıyla sık sık gündeme gelmişti.


İşte yazının ilgili bölümü;

"Özellikle sosyal medyada Emine Erdoğan’ın kullandığı aksesuvarlar gündem oldu. Kaynaklarımdan bu konuda edindiğim bilgiler, sıfır atık projesine öncülük eden Emine Erdoğan’ın bu hassasiyetini çanta başta olmak üzere aksesuvarlarında da sürdürdüğünü gösteriyor. Bana aktarılan bilgiler ise şöyle:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan çantalara asla büyük paralar vermiyor. Orijinal marka çanta kullanmamaya özen gösteriyor. Yani iddia edildiği gibi büyük rakamlara çanta alınmıyor. Daha çok yerli malını tercih ediyor. Orijinalin yerine çakma yani imitasyonlarını alıyor. Tercihi daha çok geri dönüşüme imkân veren maddelerden çanta ve aksesuvarlar."