Oda TV’nin patronu Soner Yalçın’ın, Çeşme’deki ultra lüks malikanesini neden sattığı ortaya çıktı.

KAÇAK YAPIYI ‘ATATÜRK’ MASKESİYLE SAVUNMAYA ÇALIŞMIŞTI

Soner Yalçın, İzmir’in Çeşme ilçesindeki tarım arazine, kaçak olarak ultra lüks bir malikane dikmişti. Yalçın gelen tepkilerin ardından Atatürk maskesinin ardına sığınmış ve tepkileri dindirebilmek için kaçak malikanesine Atatürk büstü yaptırmıştı.

Kaçak malikanesini bir emlak şirketiyle anlaşarak Sahibinden üzerinden 47 milyon liraya satışa çıkaran Soner Yalçın’la ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Soner Yalçın’ın artık Yunanistan’ın başkenti Atina’da yaşayacağı ortaya çıktı.

ATİNA’DA YAPTIRDIĞI MALİKANESİNİN DEKORASYONU BİTTİ

Geçen yıl Atina’da lüks bir malikane alan ve resmi makamlara oturum için başvuran Soner Yalçın’ın evinin dekorasyonu tamamlandı.

Bakan Işıkhan rakam söylemişti... İBB'den SGK borcu açıklaması Bakan Işıkhan rakam söylemişti... İBB'den SGK borcu açıklaması

5’Lİ ÇETENİN KATKILARIYLA İNŞA ETTİ

5’li çetenin Boğaz’daki buluşma yalısının sahibi Hasan Dağcı’nın da ‘hatırı sayılır’ katkılarıyla dekore edilen Atina’daki malikaneye paha biçilemiyor.

SÖZDE TÜRKİYE AŞIĞI, BUNDAN SONRA ATİNA’DA YAŞAYACAK

Yalçın’ın yaşamının geri kalanını Atina’daki malikanede sürdüreceği, konut edindiği için oturum elde ettiği, 5 yıl sonra da Yunanistan pasaportunu cebine koyarak dünya turuna çıkacağı iddia ediliyor