Adana Demirspor'da transfer krizi istifayla sonlandı!

Adana Demirspor'da forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu'nun takıma dahil edilmesi için görüşmeler yapılmış ve anlaşıldığı bildirilmişti. Ancak taraftarın tepkisi üzerine iki saat önce anlaştığı bildirilen Şişmanoğlu transferinden vazgeçilirken Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, istifa ettiğini duyurdu.

Ömer Şişmanoğlu (soldaki)
Ömer Şişmanoğlu

Yaptığı transferlerle şampiyonluğun favorilerinden olan fakat yıllardır Süper Lig hasreti çeken Adana Demirspor'da 'transfer krizi' istifa getirdi.

ANKET DÜZENLEYEREK TARAFTARI DAVET ETTİ

Takım Başkanı Sancak, Erzurumspor'lu futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nu transfer edeceği sırada gelen tepkiler üzerine bir anket açacağını ve sonuca göre transferden vazgeçeceğini belirtti.

TRANSFERDEN VAZGEÇTİ

Ardından sosyal medya hesabından ankete gerek kalmadığını ifade ederek transferden vazgeçildiğini belirtti.

İSTİFA ETTİ

Paylaşımlarına devam eden Sancak, son olarak istifa ettiğini de duyurdu.


Sancak, daha önce cezalı olduğu bir maçı vinçle takip etmişti

Sancak paylaşımlarında şunları söyledi:

“Evet, çok değerli ADS taraftarları, ben yönetilmem, yönetirim demiştim, çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim, söz verdiğim her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin, ben ediyorum, Allah’a emanet olun.

Yarın başkanvekili atayacağım kongreye götürecek, buradan Adanalı işadamlarına sesleniyorum ADS’ye sahip çıkın, yeni yönetim oluşana kadar yetkiyi devredeceğim kişi yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir.”