Serie A takımlarından Milan forması giyen Zlatan Ibrahimovic, BBC'ye verdiği röportajda Manchester United döneminde yaşadığı diz sakatlığının kendisini daha da hırslandırdığını ve futbola olan iştahını artırdığını söyledi.

Manchester United'da 1,5 sezon geçiren İbrahimovic, diz sakatlığı yaşadıktan sonra yaklaşık bir sezon sahalardan uzak kaldı.

"Sakatlığımdan sonra kendime 'oynayabildiğin kadar oyna' dedim ve oynamak istiyorum" diyen İsveçli, Mart 2018'de MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'ye transfer oldu.

Zirvede yer almak istediği için Milan'a dönen 39 yaşındaki yıldız, "Bu seviyede oynadığınızda her şey performansınıza bakıyor. İyi oynarsan iyi sonuçlar getirirsen hala zirvedesin demektir" diye konuştu.

Kendisini her zaman en iyi olmaya adadığını söyleyen İsveçli yıldız, "İyi performans göstermezsen senin yerine başkası gelir ve bunu yapar. Bu baskıyı seviyorum, buraya daha önce yaptıklarım için gelmedim. Buraya geldim çünkü neler yapabileceğimi biliyorum. Bu yüzden her gün en iyi halimi sunuyorum. Artık yapamayana kadar işimi yapmaya devam edeceğim" dedi.

Milan'ın İtalya Serie A'da zirvede bulunması ile ilgili olarak Zlatan İbrahimvoci, "İnanılmaz formdayız, harika iş çıkarıyoruz. Ama hala bir şey kazanmadık, bunu aklımızda tutarak devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.