Trezeguet'in 14. dakikadaki frikik golüyle mücadeleye 1-0 geriden başlayan sarı-kırmızılılar, Sofiane Feghouli'nin hat-trick yaptığı karşılaşmada zafere ulaşmayı başardı. Younes Belhanda da bir gol ve bir asistle maçta öne çıkan isimlerden oldu. Galatasaray 42 puana yükseldi ve lider Başakşehir ile arasındaki farkı maç fazlasıyla 3'e indirdi. Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı. Fatih Terim'in ekibi ligde bir sonraki maçını evinde Akhisarspor ile oynayacak. Ligde üst üste 5. yenilgisini alan Kasımpaşa ise Alanyaspor'a konuk olacak.

Kasımpaşa'nın 11'i: Scuffet, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Khalili, Sadiku, İlhan, Koita, Trezeguet.

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre, Donk, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bugün saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılığını ise Serkan Olguncan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maç, beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray’ın üstünlüğü

Lacivert-beyazlılar, bu maç ile Süper Lig tarihinde sarı-kırmızılılarla 30. kez oynamış olacak. Geride kalan 29 karşılaşmada Paşa, 5 kez kazanırken 18 kez de 3 puana uzanan taraf Galatasaray oldu. 6 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede ise Kasımpaşa sahadan 4-1'lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.