37 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, Kırmızı Şeytanlar’ın yönetimine bu yaz kulüpten ayrılmak istediğini ve kupalar için mücadele edecek durumda olmadıklarına inandığını bildirdi.

Kariyerinin bu aşamasında Şampiyonlar Ligi dışında bir sezon geçirmek istemeyen Ronaldo, ailevi nedenlerden dolayı Portekiz'de kalmasına izin verilmesinin ardından Pazartesi günü sezon öncesi antrenmanlarını kaçırdı.

İspanyol AS gazetesinin haberine göre, Mendes ve Barcelona Başkanı Laporta, Pazartesi akşamı yemekte bir araya geldi ve Real Madrid ile olağanüstü bir kariyere sahip olan Ronaldo'yu transfer etme olasılığı gündemdeydi. Lionel Messi’yi maddi imkansızlıklar nedeniyle gönderen La Liga takımının, şimdi televizyon haklarını ve ticari kolunun bir kısmını satarak para toplamasıyla eli rahatladı.

LEWA’DAN DAHA İYİ

Ronaldo muazzam bir maaş alsa da, Manchester United transfer ücretinden feragat etmeyi kabul ederse, Lewandowski'den daha uygun bir seçenek olabilir. Ancak Manchester United, Juventus'a ödediği 21.4 milyon sterlinlik ücreti mümkün olduğunca telafi etmek istiyor.

Laporta'nın Ronaldo için bir çalışma başlatıp başlatmayacağı henüz bilinmese de, 5 kez Ballon d'Or kazanan, 9 sezon Real Madrid’de forma giyerek, tüm müsabakalarda 438 maçta 450 gol atarak harikalar yaratan futbolcunun Barcelona’ya transferi futbol dünyasında büyük bir şokla karşılanacak. (Metro)