Adana Demirspor’dan ayrılmak isteyen ve son olarak da Ümraniyespor maçının bitiş düdüğünün ardından Vincenzo Montella ile yaşadığı olayla gündeme gelen 32 yaşındaki İtalyan golcü Mario Balotelli’nin kız arkadaşıyla birlikte Adana'dan ayrıldığı iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Balotelli'nin, Adana Havalimanı'ndan özel bir uçağa bindiği görüldü.

GİTME ARZUSU VAR”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, katıldığı bir canlı yayında, şu yanıtı vermişti:

“Balotelli'nin buradan gitme arzusu var, kim almak isterse 4 milyon Euro verir. Transfer sezonu döneminde bir yere gitmezse buraya da emek verecek ve devam edecek. Transfer olup gitmezse de burada görevini yapacak. Bana ulaşan bir teklif yok ama menajerleri ile görüşmeler var. Bir iki güne kadar ya gidecek ya da kalacak. Gitme ihtimaline karşı Dzuba'yı aldık. Hatta giderse 1 santrfor daha alacağız. Sonuçta bu kadro Balotelli ile de oynar Balotelli'siz de oynar. Benim olduğum yerde problem olmaz" açıklamasında bulunmuştu.

GALATASARAY'DA İSTİYORDU

Transferde ismi sarı-kırmızılı ekip ile de sıkça anılan Mario Balotelli'nin sözleşmesi normal şartlarda 2024 yılına kadar devam ediyordu. Golcü oyuncu bu sezon 2 maçta 70 dakika süre almıştı. Balotelli geçen sezon ise 33 maçta 19 gol 4 asistlik katkı yaparak lige damga vuran isimlerden biri oldu.