Gedson Fernandes ile transferde hareketli saatler yaşayan Beşiktaş golcü hedefin büyüttü. Siyah-beyazlılarda gelecek sezonun transfer planlaması şimdiden yapılmaya başlandı. Beşiktaş, sözleşmesinin biteceği 16 futbolcunun büyük bölümüyle yollarını ayırmaya hazırlanırken yeni isimler de gündeme geliyor. 

© Lacazette / Arsenal 

ARSENAL İLE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Batshuayi'nin takımda kalma ihtimali belli değil ancak asıl hedefin Arsenal ile kontratı sona erecek Alexandre Lacazette olduğu öne sürüldü. 30 yaşındaki yıldız golcünün yüksek imza parası ve maaş ile ikna edilme ihtimali üzerinde duruluyor. Siyah beyazlı yöneticilerin ünlü golcü için nabız yokladığı ve eski kulübü Lyon’un da bu transfer için istekli olduğu öğrenildi.

Footmercato'da yer alan habere göre Romain Faivre ve Tanguy Ndombele için düzenlenen basın toplantısında konuşan Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, Arsenal'de forma giyen Alexandre Lacazette ile ilgilendiklerini belirterek, "Evet Lacazette ile ilgileniyoruz. Onunla takımdan ayrıldığından beri temas halindeyiz. Harika oyuncuların transferleri karmaşıktır. Ancak her türlü çabayı göstereceğiz." sözlerini sarf etti.

Lacazette, Arsenal formasıyla 192 maçta 70 gol attı. Fransız yıldız, Lyon formasıyla Beşiktaş ağlarını da sarstı.