Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Başakşehir’e sahasında 1-0 yenilen Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini yaşadı. Karşılaşmanın 72. dakikasında Bertnard Traore’nin golüyle geriye düşen siyah-beyazlılarda Necip Uysal’a tribünlerden tepki geldi.

Golden öncesi pozisyonda Necip Uysal’ın yaptığı pas hatası ve performansı eleştirildi. Beşiktaş taraftarı, 75. dakikada yerini Tayyip Talha Sanuç’a bırakan takımın kaptanı Necip kenara gelirken ıslıklı protestoda bulundu. Yedek kulübesine koşarak gelirken sinirli ve üzgün olduğu görülen Necip’in gelecek hafta formasını Tayyip’e kaptırması bekleniyor.

'YAPABİLECEKLERİNDEN DAHA FAZLA ŞEY İSTEMEYE GEREK YOK'

Necip’in artık başka takımlarda oynaması gerektiğini belirten beIN Sports yorumcusu Feyyaz Uçar, “Bu kardeşimize ne yapsak olmuyor. Yapabileceklerinden daha fazla şey istemeye gerek yok. Kader de ağlarını örüyor sanki, bir şekilde Necip oynuyor” ifadelerini kullandı.

Goldeki hatasına dikkat çeken Uçar, “Kim gelse, gitse yine de Necip oynuyor. Bu da garip. Sergen Yalçın’la, Şenol Hoca ile, Slaven Bilic ile de oynadı. Kapasitesi bu kadar Necip’in. Daha fazlasını beklemeye gerek yok” dedi.