“Beşiktaş, son haftalarda oynadığı oyununu sürdürüp, bu maça özel bir taktik kullanmazsa Fenerbahçe’yi çok kolay geçer” diyerek iddialı bir giriş yapan Torunoğulları, iki takımı Kırkpınar’da güreşecek iki pehlivana benzetti.

Beşiktaş’ın yakaladığı havayla şampiyonluk modunda olduğunu ve camia olarak Fenerbahçe’ye nazaran bu maça daha hazır olduklarını söyleyen ünlü İşadamı, “Bu maçta genç kalecilere çok iş düşecek. Orta sahanın sonuca gidecek işler çıkartacağını düşünüyorum. Sergen Hoca’nın kadrosunu bozacağını düşünmüyorum.” dedi. 

“BU MESUT BEŞİKTAŞ’A GELSE KULÜBEDE OTURUR”

İki takımın da kaliteli ayaklara sahip olduğunu, buna rağmen Beşiktaş’ın kadrosunda daha yetenekli isimler barındırdığını söyleyen Torunoğulları, “Fenerbahçe’de de kaliteli isimler var ama mesela ben ‘Mesut Özil, Beşiktaş’a gelse kulübede oturur’ diye bir açıklama yapmıştım. Çünkü makine gibi bir Mesut gelmedi.” ifadelerini kullandı. 

“FENERBAHÇE GOL BİLE ATAMAZ”

Maçın skor tahminini de yapan Torunoğulları, “Maçı kesin olarak Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyorum. Hatta Fenerbahçe’nin gol bile atamayacağını düşünüyorum. Gerçekçi bir taminle maç 3-0 bitecektir.” dedi.