Süper Lig'de topladığı 35 puanla zirvenin sahibi olan Beşiktaş'ta bazı isimlerde performanslarıyla ön plana çıkarken, talipler de artıyor. Bu isimlerden olan siyah-beyazlıların Kanadalı yıldızı Cyle Larin attığı gollerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında fileleri sarsan ve takımını çeyrek finale taşıyan golcü isim transferde de gözde oldu.

Larin için bir çok kulüp devreye girdi. Belçika basınında yer alan haberde Feyenoord, Anderlecht ve Antwerp'in golcü futbolcu için nabız yokladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz yılı Belçika'nın Zulte Waregem takımında tamamlayan ve 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan futbolcu Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu. Siyah-beyazlılar performansı ile dikkat çeken Kanadalı futbolcuya gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirmeye alacak.

Öte yandan performansıyla dikkat çeken bir diğer oyuncu Vincent Aboubakar'da birçok kulübün dikkatini çekerken, İngiltere ve Fransa'dan birçok ekip Abou için sıraya girmiş durumda.

.