Çin'in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüs hayatı her yönden etkilerken sporda da aynı şekilde devam ediyor. Herbalife Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş HDI Sigorta’da Covid-19 şoku yaşanıyor... 

LİG BİTTİ CORONA BAŞLADI

Siyah beyazlıların Basketbol takımının ligin son maçının ardından tüm takım halinde corona virüse yakalandığı bildirildi.

TAKIMA YEMEK VERİLDİ

Kartal Haber’de yer alan bilgilere göre, sezonun son haftasında Elazığ İl Özel İdarespor’a konuk olan siyah beyazlı ekip ligi 12. basamakta tamamladı. Beşiktaş Yönetimi de, sezonun bitmesinin şerefine, perşembe günü tüm kadın takımı oyuncuları ve teknik heyetine yemek verdi.

OTELDE KARANTİNADA OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ

Bu yemeğin ardından teknik heyet, oyuncular ile bazı yönetici ve personelde Covid-19 belirtileri görüldü. Yemeğe katılan 20 kişinin testi pozitif çıkarken, bu gelişmeye üzülen İstanbul’da bir oteli bulunan Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’ndan Sorumlu Yönetici Serhan Çetinkaya testi pozitif çıkan herkesi otelde karantinaya aldırdı. Hastalığı ağır geçiren Başantrenör Mehmet Kabaran’ın tedavisinin hastanede sürdüğü ifade edildi.