Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğe yükselen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

BÜYÜK TAKIMIN OYNAMASI GEREKTİĞİ GİBİ

Sözlerine ''Ben herkesin zafer bayramını kutlamak istiyorum, tarihe baktığımızda şanlı bir zafer kazanılmış. Taraftarlar yarın güzel bir gün geçirecektir umarım.'' diyerek başlayan Fransız teknik direktör ''Özellikle ilk yarıda çok istekli, çok arzulu bir görüntü verdik. istediğimiz şeyleri Karagümrük maçından sonra bir adım ileri taşıdık. Büyük bir enerji vardı bugün takımımızda. Taraftarımızdan aldığımız bu enerjiyle oynadık maçın genelini. Futbolcularımızdan da tabii ki beklediğimiz gibi büyük takımın oynaması gerektiği gibi oynadık. İkinci yarının bazı anlarında kontrolü kaybettik. Geliştirmemiz gereken konu bu. Oyun içerisinde daha fazla kontrolün elimizde olması gerekiyor. Rakibe geri dönebileceklermiş gibi bir hissiyatı asla vermememiz gerekiyor'' dedi.

YABANCI SINIRI KALİTEYİ ENGELLİYOR

''Kadro derinliği her zaman lazım, hep ihtiyacımız olan şey. Ghezzal ve Souza gibi iki kilit oyuncumuzdan mahrumuz aynı zamanda. Kurallar dahilinde doğru kombinasyonu her zaman yapmayı hedefliyoruz. Yedek kulübesinden gelen oyuncular sizin kalitenizi yukarı götürmesi gerekiyor'' şeklinde konuştu.