Takımın teknik patronu Erik ten Hag, yıldız oyuncunun ayrılmasının kulübün gelişimi için daha iyi olacağına karar verirse, Cristiano Ronaldo'nun bu ay Manchester United'dan ayrılmasına izin verilebilir. 

İKİ TAKIMIN HEDEFİNDE

Sky Sports News, Manchester United'ın duruşunu değiştirmesi ve gitmesine izin vermesi halinde Atletico Madrid ve Chelsea'nin Ronaldo için hala iki olası hedef olduğunu bildirdi. Ancak, her iki kulüpte de Ronaldo'yla imzalamaları gerektiğine ikna olmayan üst düzey isimler var. Manchester United, yeni teknik direktör Ten Hag yönetiminde 101 yılındaki Premier Lig sezonuna en kötü başlangıcını yaşadı.

Hafta sonu açılış haftasında Brighton'a mağlubiyet ve ardından Cumartesi günü Brentford'da 4-0'lık bir mağlubiyet ile takım puan tablosunun en altında yer alıyor. Bu arada, 37 yaşındaki Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi kulübüne katılmak için takımından bu yaz ayrılmak istemesiyle, Ronaldo'nun United geleceği ciddi bir şüphe içinde.

ŞOK YORUM: RONALDO GİDERSE İŞLERİ ZOR

Eski futbolcu Gary Neville, Manchester United'ın Cristiano Ronaldo kulüpten ayrılırsa bu sezon Premier Lig'in alt yarısında bitirebileceğini söyledi. Neville, "Şu anda sahip oldukları sorun, eğer onu kaybederlerse, sahanın gol atma açısından geriye hiçbir şey kalmayacak. Gerçekten, eğer oyuncuları getirmezlerse ya da kalitesiz oyuncuları getirirlerse ve Ronaldo ayrılırsa, takımın ligi puan tablosunun alt yarısında bitireceğini düşünüyorum" dedi. (Sky Sports)