Bundesliga'da 4. sırada bulunan ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hazırlanan Eintracht Frankfurt'ta büyük bir şok yaşanıyor... Alman ekibine tarihi başarıyı getiren isimler bir bir kulüpten ayrılıyor.

REKORLA AYRILDI!

Alman ekibinin Sportif Direktörü Fredi Bobic, sezon sonu için Hertha Berlin ile anlaşırken Bruno Hübner de emekli olacağını açıkladı.

Eintracht Frankfurt'ta son olarak Ali Akman'ın transferinde büyük bir payı olan takımın teknik direktörü Adi Hütter ile yollar ayrıldı. Borussia Mönchengladbach, Frankfurt ile 2023'e kadar sözleşmesi olan Adi Hütter için 7.5 + 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyip Hütter ile anlaştıklarını açıkladı.

Böylece Mönchengladbach, Bundesliga'da bir teknik direktör için ödenen en yüksek bonservis ücreti rekorunu da kırmış oldu.

ALİ AKMAN İÇİN GELECEK SENARYOSU NASIL OALCAK?

Yaşanan bu gelişmelerin ardından tüm gözler Ali Akman'a çevrilmiş durumda. Milli futbolcuyu Eintracht Frankfurt'a getiren kişiler kulüpten ayrılırken Ali Akman, Almanya'ya gelir gelmez büyük bir şansızlık yaşamış oldu. Takımın yeni teknik direktörünün Ali Akman hakkında vereceği karar ise şimdiden merak konusu olmuş durumda..