Elazığspor Altay maçı canlı izle...Spor Toto TFF 1. Lig'in ilk yarının kapanış haftasında Elazığspor evinde Altay'ı konuk ediyor. Ligin alt sırlarından kurtulmak isteyen Elazığspor ve Altay bugün 3 puan için kıyasıya mücadele edecek. Elazığspor evinde oynayacağı bu maçı kazanarak lig arasına galibiyetle girmek istiyor. Altay da deplasmanda Elazığspor'u yenerek lig arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor. Bu önemli maçı şifresiz izlemek için taraftarlar canlı yayın arayışında. Elazığspor Altay maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz.  Bu mücadeleyi beIN Sports Max'den canlı izleyebilirsiniz. İşte detaylar...


ELAZIĞSPOR ALTAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Elazığspor Altay TFF 1. Lig'in 17 haftasında kozlarını paylaşacak. Bugün saat 13:30'da başlayacak mücadeleyi beIN Sports Max'den canlı izleyebilirsiniz.


MAÇIN ADRESİ DEĞİŞTİ

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor´un, Altay ile oynayacağı maç Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu´na alındı.

Elazığspor´un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu´nda yıkım işlemlerinin başlamasından dolayı Bordo-Beyazlı ekip kalan maçlarını Elazığ dışında oynayacak.

Bu karşılaşma için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne girişimde bulunan Elazığspor'a olumlu yanıt geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu, ilk yarının son maçı olan Tetiş Yapı Elazığspor - Altay maçının 22 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Yeni 4 Eylül Stadında oynanacağını duyurdu. 

ELAZIĞSPOR ALTAY MAÇI CANLI İZLE

ALTAY 3 PUAN İÇİN GURBETTE

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta evinde Osmanlı'ya 1-0 yenilerek üst üste 3. mağlubiyetini alan 16 puanla 14. sıradaki Altay, bugün ilk yarının son maçında deplasmanda 15. basamaktaki 15 puanlı Tetiş Yapı Elazığ ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ekibin stadının kapatılması nedeniyle Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. Maç beIN Sports Max 2'den canlı yayınlanacak.

ÜÇ OYUNCU OYNAMAYACAK

mir ekibinde kart cezalısı Yasin ve sakat ön libero Ferhat ile sol kanat Pedro forma giyemeyecek. Teknik direktör Özden Töraydın, çok kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Devre arasına moralli girmek istiyoruz. Futbolcularımıza güveriyoruz" dedi.

BEIN SPORTS MAX CANLI İZLE

ELAZIĞSPOR'DA ŞOK GELİŞME

Elazığspor'da Altay maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Maddi sıkıntı yüzünden eli kolu bağlanan yönetim, Elazığ Adliyesinde 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak kulübe kayyum ataması yapılmasını istedi. Başkan İrfan Yumakgil, kulübün borç batağı nedeniyle zor günler yaşadığını, bu durumu düzeltmek için çaba gösterdiklerini ancak sonuç alamadıklarını söyledi. Yumakgil, "Kulübün yaklaşık 45 milyon lira borcu var. En büyük sıkıntı icra borçlarının temerrüt faize düşmesi. Artık önümüzü göremiyoruz" dedi.​