Süper Lig'de oynanan maçlar sonrası haftayı değerlenlendiren Erman Toroğlu şunları söyledi:

- Ersun Yanal Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadıktan sonra ne yapmış 4 sene boyunca? Trabzonspor macerası da başarısız. Ersun Yanal o kadar dinlendikten sonra geldi. İnşallah başarılı olur ama işi zor.

- Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray küçük takımların 400 bin Euro verdiği adama büyük paralar veriyorlar. Bonservisi olmayan futbolculara imza parası veriliyor.

- Fenerbahçe’ye beş sene önce ve beş sene sonra bakın. Bu takımı bu hale kimler getirdi? Biri değil, tüm takımlar geriye gitti. Doğru transfer yapan, akıllı olan üst tarafa geliyor.

- Cocu, Valbuena’ya amatör topçu muamelesi yaptı. Oyuncular, Cocu’yu şikayet etmiş. Volkan Demirel, ‘Bu adamları nereden buldun’ dediyse, doğru söylemiş.

- Bu senenin başında yönetim inanılmaz hatalar yaptı. Cezalı 4 oyuncu var. Bunlar büyük ahlaksızlık yapmamışsa, maç satmamışlarsa, içeride ortamı bozmuyorlarsa oynatılır.

- Parasını veriyorsunuz onların. Bu idarecilik değil. Bu oyuncular büyük ahlaksızlık yapmışlarsa tamam. Oynat, sezon sonu sat, para da kazan.

- Quaresma, ‘Burada pek kalmak istemiyorum ama Beşiktaş seyircisini seviyorum, onlar için katlanıyorum’ demiş. 5 aydır para alamıyormuş. Quaresma Beşiktaş’tan her an gidebilir. Polemik Haber