Sezona yedek kulübesinde başlayan ve süre alamayan ve teknik direktör Brendon Rogers'ın Manchester United maçı sonrası "Çağlar, istenilen seviyeye yakın değil" açıklamasını yapmıştı.

ÇAĞLAR'DAN ROGERS'A CEVAP

Brendon Rogers'ın bu açıklamasından sonra milli oyuncu sosyal medya hesabında cevap niteliğinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Bu gelişmelerden sonra Söyüncü, savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Ezeli rakipler, İngiliz kulübünün kapısını çalarak Çağlar Söyüncü'yü kiralamak istediği belirtildi.

Leicester City'nin kiralama formülüne çok sıcak bakmadığı öğrenilirken, iki kulübün de şartları zorladığı da gelen haberler arasında. Fenerbahçe ve Galatasaray İngiliz ekibinin fikrini değiştirebilirse resmi teklifi iletecek.

Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City ile Premier Lig'de henüz süre almazken, yalnızca İngiltere Lig Kupası'nda 1 maçta forma giydi.

2018 yılında Freiburg'dan yaklaşık 21 milyon Euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibine transfer olan 26 yaşındaki Milli stoper, geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giymişti.