Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Konyaspor'a tek golle kaybeden Fenerbahçe'de Jorge Jesus karşılaşmayı değerlendirdi.

KENDİ OYUNUMUZU SAHAYA YANSITAMADIK

''Fikirlerlerimizi çok az sahaya yansıtabildik. Enner Valencia'nın da görmüş olduğu kırmızı kartında bunda etkisi var ama 10 kişi kalmamıza rağmen gol yemedik. Golü yediğimizde maç 10'a 10'du. Bugün takıma baktığımız zaman son 2 ay göstermiş olduğumuz dinamik ve hızlı futbolu, hem ofansif hem defansif anlamda segileyemedik. İstediğimiz fikirleri uygulayamadık. Maçta nadir gol pozisyonu oldu iki takım içinde. Yapmamız gereken şey önümüze bakmak'' dedi.

ÇÖZÜM ARADIK

''Yapmış olduğumuz değişikliklerde, maça bir çözüm bulmaya çalıştık fakat takımımız hem ofansif anlamda pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı hemde 11'e 10'ken rakibi savunmakta zorluklar yaşadı. Devre arası bu sebep ile değişiklikler yaptık. İlk yaptığımız değişiklik (Lemos'un yerine Serdar Dursun'un girmesi) ile rakibimiz tabi ki biraz daha baskılı oynamaya başladı kırmızı karttan dolayı ama devre arası yaptığımız değişiklikler ile maça dengeyi getirdiğimizi düşünüyorum. 10'a 10 olduktan sonra maçın daha kolay olmasını bekledik ama bu şekilde olmadı'' şeklinde konuştu.

GERÇEK PERFORMANSIMIZ BU DEĞİL

''Takımımın genel performansına baktığım zaman bugünkü oyunumuzun gerçek performansımızı gösterdiğini düşünmüyorum. Bizim gerçek seviyemiz bugüne kadar oynadığımız maçlar. Ben buna odaklanıyorum. Ben oyuncularıma inanan bir antrenörüm'' dedi.

VALENCIA HAKKINDA

''Pozisyonu maç sırasında gördüm. Bu kendi içimizde konuşmamız gereken bir konu. Oyuncumuzla konuşup değerlendireceğiz'' diyerek sözlerini noktaladı.