Hücum hattını Michy Batshuayi ile güçlendiren Fenerbahçe, transferin son günlerinde Kongolu futbolcuyla ilgilenildiği iddia edildi.

Fransız basını, Marsilya'da forma giyen ancak Şampiyonlar Ligi kadrosuna ismi yazılmayan Cedric Bakambu'nun hayal kırıklığına uğradığını ve Fenerbahçe'nin golcü oyuncuyla temas kurduğunu yazdı.

Marsilya'ya yüksek bir maaşla imza atan ancak kadrodaki önemini kaybeden Bakambu'nun Türkiye transferine ilk aşamada sıcak bakmadığı ancak transferin sona ereceği 8 Eylül tarihine kadar kararını değiştirebileceği ifade edildi.

MARSİLYA BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI 'ÇÖZÜM ARAYIŞINDAYIZ'

Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Bakambu'nun son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bakambu'nun durumuna bağlı olarak finansal fair play yaptırımlarıyla ilgili sınırlandırmalar var. Çözüm arayışındayız. Temsilcileri ile de konuştuk ve neler yapabileceğimizi konuştuk. Oynama süresi azaldı ancak kalmaya karar verdi. Biz onunla olmaktan mutluyuz ancak hala yeni olasılıklar var" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki golcü oyuncu, Marsilya formasıyla bu sezon 3 maçta süre aldı ve 1 asistlik performans sergiledi. Geçen sezonun devre arasında Marsilya'ya gelen Bakambu, çıktığı 12 maçta 4 gol kaydetmişti.