Ligin 29'uncu haftasında Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadığı maçta rakip futbolcu Nejc Skubic ile çarpışarak talihsiz bir sakatlık geçiren ve hastaneye kaldırılan Dimitris Pelkas, pozisyon anı, gördüğü destek ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ÇARPIŞMAYI HİSSETTİM VE..."

Sakatlık anında sadece topa baktığını ve kontrolün kendisinde olduğunu söyleyen Pelkas, rakibinin ise topa yöneldiğini düşünmediğini belirtti. Yalnızca çarpmayı hissettiğini ve sonrasını hatırlamadığını ifade eden Pelkas, daha sonra doktorun geldiğini ve ambulansa götürüldüğünü kaydetti.

"BU BÜYÜK AİLENİN BİR PARÇASI OLDUĞUMU HİSSETTİRDİLER"

Gördüğü desteği kesinlikle unutmayacağını belirten 27 yaşındaki yıldız futbolcu, "Oyuncular, çalışanlar, yönetim kurulu üyeleri, başkan, herkes yanımdaydı. Ertesi gün yine tüm takım arkadaşlarım, yönetim yine aradılar. Sadece 5 aydır burada olmama rağmen bu büyük ailenin bir parçası olduğumu hissettirdiler bana, kendi evimde olduğumu anladım" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarlardan da mesajlar aldığını aktaran Pelkas, "Taraftarlar harikaydı, binlerce mesaj geldi, hepsine yetişemedim. Büyük Fenerbahçe ailesini mutlu etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"PAZAR GÜNÜ SAHADA OLACAĞIM"

Durumunun iyi olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini söyleyen Pelkas, "Göğüs ve boynumda biraz ağrım var ama yapılan tüm kontroller temiz çıktı. Yarından sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sert bir darbe aldım ama kendimi güçlü hissediyorum. Doktorla da görüştüm; pazar günü sahada olacağım" dedi.