İç sahada alınan Giresunspor yenilgisinde savunma zafiyeti dikkat çeken Galatasaray, stoper hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sevilla'nın Bayern Münih'ten Tanguy Nianzou'yu 20 milyon euro'ya transfer etmesi sonrası Nelsson'un takımda kalacağı kesinleşti. Cimbom, Danimarkalı savunmacının yanına Genk'in Norveçli oyuncusu Andreas Hanche-Olsen'i alarak stoper hattında Viking duvarı kurmak istiyor. Belçika ekibiyle görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar alternatifler üzerinde de çalışırken listeye son eklenen ismin Nino olduğu öğrenildi.

Yönetim, Olsen'de sonuca ulaşamazsa adı daha önce Fenerbahçe ile de anılan Fluminense'nin 25 yaşındaki Brezilyalı stoperini transfer etmek için pazarlıklara başlayacak.

OĞUL LARSSON HEDEFTE

Santrfora bir transfer daha planlayan Galatasaray, Jordan Larsson için Schalke ile  pazarlıklara başladı. İsveç'in efsane futbolcularından Henrik Larsson'un 25 yaşındaki oğlu, ay başında Alman kulübüne imza atmıştı. Cimbom'un Larsson'u kiralamak istediği öğrenilirken Spartak Moskova'dan Shamar Nicholson'u da alternatif olarak belirlediği ifade edildi.

NWAKAEME ÖNCELİK DEĞİL

Sarı kırmızılar, transfer döneminde menajerler tarafından 3. kez önerilen Anthony Nwakaeme için acele etmiyor. Nijeryalı futbolcunun temsilcisi D'Avila, Galatasaray'ın şartlarını kabul edeceklerini yönetime iletirken, sarı-kırmızılı yetkililer önce savunma ve forvet hattına odaklandığı için bu transferi şimdilik beklemeye aldı.