Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında, deplasmanda Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Galibiyeti kaçırdıklarını söyleyen Okan Buruk, oyunlarını gelecek haftalarda daha da geliştireceklerini belirtti.

“DAHA FAZLA GOL ATACAĞIZ“

“Yorumlarsak, kaçırılan 2 puan olarak yorumlayacağım. Üstün olan taraftık. Trabzonspor’a karşı net pozisyonları yakaladık ve bu yüzden berabere kaldık. Topu içeri sokamadık. Kaçırdığımız 2 puan için üzgünüz. Oyun bizi mutlu etti. Dominant oyun oynadık. Bu oyunu geliştireceğiz. Sakatlıkları olanlar da dönecek. Transferler de olabilir. Yeni oluşan takım için oyun kendini gösterdi. Gol sayımız az, daha fazla gol atacağız ve daha iyi olacağız.”

UĞURCAN’IN YERİNE TAHA’NIN OYNAMASI

“Bitiricilik sorunundan bahsedebiliriz. Ancak genç kaleci (Muhammet Taha Tepe) de net kurtardı. Uğurcan oynamadı diye sevinebiliyorsunuz ama Uğurcan’ın belki de çıkaramayacağı topları çıkardı.”

PENALTI POZİSYONU HAKKINDA

Pozisyonu telefondan izledim, penaltı pozisyonu. Bence net penaltı pozisyonu. Hakemlerle ilgili mutlu muyum diye sorsanız, mutlu değilim. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum.

TRANSFER SÖZLERİ

“Avrupa için son günler transferde. Gidecek oyunculara takım bulmak önemli. Sonrasında 8 Eylül’e kadar vakit var. Kadromuzu güçlü hale getirmek istiyoruz. En az 3 transfer için büyük çaba veriyoruz. Sürekli oyuncu izliyoruz. Transfer dönemi bittikten sonra ben de rahatlayacağım. Daha iyi takıma odaklanacağım. Takviye istiyoruz, ne kadar güçlü olursak… Taraftarın beklentisine hizmet etmek istiyoruz. Sacha Boey'in gitmesini istemiyoruz, takımda kalacak. Onu göndermek gibi bir düşüncemiz yok.”