Sol bek mevkiinde oynayan genç futbolcu Azerbaycan'da Karabağ takımında forma giyiyor. Şampiyonlar Ligi elemelerinde defalarca forma giyen Bayramov Azerbaycan Süper Ligi’nin hareketli bir sol bek olarak Galatasaray scout ekibinin ilgisini çekti. Galatasaray scoutlarınca Azeri oyuncunun Van Aanholt ve Kazımcan Karataş’la forma mücadelesine girebilecek kapasitede olduğu değerlendirildi.Bu transferle Azerbaycan kökenli Sportif A.Ş. üyesi Ural Aküzüm’ün aktif olarak ilgilendiği öğrenildi. Aküzüm’ün Karabağ Kulübü ve Azersun Holding’in başkanı Abdülbari Gozal, Karabağ’ı Şampiyonlar Ligi’ne taşıyan teknik direktör Kurban Kurbanov’la iyi ilişkileri olduğu biliniyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FORMA GİYEBİLİR!

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında Karabağ FK 3 rakibi de ülkelerinin şampiyonu olan Macaristan'dan Ferencvaros, İsviçre'den Zürih ve Çekya'dan Victoria Pilzen’le karşılaştı. Macar ve İsviçreli rakiplerini elemeyi başaran Karabağ deplasmanda Çekya şampiyonu ile berabere kaldı, Azeri kulübünün evinde oynayacağı son maçla Devler Ligi’ne tarihinde 2. defa girmesi bekleniyor. 

KARABAĞ'DA GALATASARAY SEVGİSİ

Azerbaycan ordusunda görev yapan Ferid Dursunov'un,Karabağ savaşında şehit olmasının ardından vasiyeti Galatasaray tarafından yerine getirilmişti. Dursunov, taraftarı olduğu Galatasaray bayrağının mezarında dalgalanmasını istemişti. Kulüp yapılan temaslar sonunda şehit askerin vasiyetini yerine getirmişti. 

2021’de Bakü’de oynanması gereken Karabağ - Villareal UEFA grup maçı Karabağ Savaşı nedeniyle Başakşehir Stadı'nda oynanmıştı. Maçtan sonra Karabağ FK yetkilileri ve Azerbaycan Futbol Federasyonu temsilcileri Galatasaray’ın misafiri olmuştu.