Gazişehir Büyükşehir Karabükspor maçı canlı izle... TFF 1. Lig'in ilk devre son haftasında Gazişehir Büyükşehir Belediyespor evinde Karabükspor'u konuk ediyor. Liderin 10 puan arkasında bulunan Gazişehir lig arasına girerken Karabükspor'u yenerek puan farkını korumak istiyor. Karabükspor ise mücadelede sürpriz yapmanın peşinde olacak. Bu maçı canlı izlemek için canlı yayın arayan taraftarlar Gazişehir Büyükşehir Belediyespor Karabükspor maçı canlı izlemek için haberimize bakabilir. Bu maçı bein sports max'den canlı izleyebilirsiniz. İşte detaylar...

GAZİŞEHİR KARABÜKSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Gazişehir Karabükspor TFF 1. Lig'in 17. haftasında karşı karşıya geliyor. Bugün saat 16:00'da başlayacak mücadeleyi bein sports max'den canlı izleyebilirsiniz. 


KARABÜKSPOR MAÇA HAZIR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ligin 17. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçının hazırlıklarını tamamlayarak bu kente gitti.

Dün akşam Hasan Doğan Tesisleri'nde Taner Öcal yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-mavililer, Metin Türker Tesisleri'nde toplanarak kara yoluyla Ankara'ya hareket etti. Buradan hava yoluyla Gaziantep'e gidecek olan Karabük ekibi, kalacağı otelde maç saatini bekleyecek.

Karabük temsilcisinde kart cezalıları Yusuf Akbulut ve Ahmet Karadayı, yarın saat 16.00'da Gaziantep Stadyumu'nda oynanacak ve hakem Sinan Dereci'nin yöneteceği maçta forma giyemeyecek.

"LIGDE KALMAYI HEDEFLIYORUZ"

Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının son maçında ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Devre arasına mutlu girmek istediklerini anlatan Yüksel, "Çocuklara güveniyoruz. Yarınki maçı kazanıp, devreye öyle girmek istiyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirip, başarabilirsek transfer tahtasını açarak, takviye yapıp ikinci yarıda ligde kalmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

GAZİANTEP KARABÜK MAÇI CANLI İZLE

GAZİŞEHİR İLK PEŞİNDE

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, bu hafta sonu karşılaşacağı Kardemir Karabükspor’u mağlup ederek rakibine karşı tarihindeki ilk galibiyetini almak istiyor. KırmızıSiyahlı ekip rakibiyle bugüne kadar oynadığı 7 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. 
Spor Toto 1. Lig’de heyecan son sürat devam ederken, ligde oynadığı son iki maçı kaybederek zirve yarışında ağır yara alan Gazişehir Gaziantep, ligde çok kötü günler yaşayan Kardemir Karabükspor maçına odaklanmış durumda. Daha önce rakibiyle 7 resmi maça çıkan KırmızıSiyahlı ekip bu maçların hiçbirini kazanamadı.

Cumartesi günü saat 16.00’da Gaziantep Kalyon Stadı’nda karşılaşacağı rakibiyle oynayacağı maçı kazanıp Karadeniz ekibine karşı ilk galibiyetini almak isteyen Gazişehir Gaziantep, daha önce oynanan 7 maçta sahadan 3 beraberlik, 4 de mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu maçların ikisi 11’lik sonuçla tamamlanırken, bir maç 22, diğer maçlar ise 40, 20, 21 ve 10’lık Karabük galibiyetleriyle sona ermişti. Bu maçlarda Gazişehir Gaziantep rakip kaleye 5 gol atarken, kendi kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

beIN SPORTS MAX 1 CANLI İZLE

Yarın oynanacak olan ligin ilk yarısının son hafta maçında rakibini yenmek isteyen Gaziantep ekibi hem son haftalardaki kötü gidişata dur demek, hem de ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyor. Bu kritik maç öncesi kırmızısiyahlı ekip 28 puanla üçüncü sırada yer alırken, ekonomik anlamda kötü günler geçiren Karabükspor ise henüz galibiyetle tanışamayıp ve aldığı ceza nedeniyle eksi 1 puanla ligin dibine demir atmış durumda.