Türkiye kariyerinde Adana Demirspor forması giyen İtalyan yıldız futbolcu Mario Balotelli, transferin son günlerinde İsviçre ekibi Sion’a transfer oldu. Yeni takımında ilk haftadan gündem olan Mario Balotelli henüz 2 maça çıktı.

Dört gündür takımla antrenmanlara katılmadığı ve durumu ile ilgili kulübe herhangi bir bilgi vermediği iddia edilen Balotelli’nin ortaya çıkan videosu ise sosyal medyada gündem oldu.

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Nau.ch’nin haberine göre; Mario Balotelli İsviçre’nin Lozan şehrindeki bir mekanda eğlendikten sonra otoparka doğru kız arkadaşının yardımıyla sarhoş bir şekilde giderken görüntülendi.

Gittiği her yerde olay olmaya devam eden Balotelli saha içi ve saha dışındaki tavırlarıyla Sion’da da tepki çekmeye başladı. İsviçreli efsane futbolcu Georges Bregy tarafından sert sözlerle eleştirilen İtalyan yıldız hakkında ‘Balotelli kafasında bir şeyleri değiştirmeli. Elbette takıma ve lige alışması için birkaç maça ihtiyacı var ama benim büyük soru işaretlerim var. Böyle giderse muhtemelen sezonu Sion’da bitiremez” diye konuştu.

Sion Kulübü görüntülerle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Balotelli’nin Rapperswil-Jona ile oynanacak kupa maçında forma giyip giyemeyeceği ise merak konusu. Geçen sezonun flaş golcüsü Mario Balotelli, Adana Demirspor’dan İsviçre temsilcisi Sion’a 2 milyon 620 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

SANCAK: ‘ORADA ÇOK SORUN YAŞAYACAK’ DEMİŞTİ

Adana Demirspor Başkanı Sancak basınla yaptığı toplantıda Sion’a transfer olan Mario Balotelli için, “Mario bu, her gün bir haberi çıkıyor. Onu Sion’da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, kahrını çekecek Gökhan Göktürk yok. Orada çok sorun yaşayacağını düşünüyorum” demişti.