Süper Lig’de sezonun geri kalanında Fenerbahçe’nin başına geçen İsmail Kartal’ı zor görevler bekliyor. Kartal’ın, oyuncular ile yaptığı çalışmaların verilerini inceleyerek uyarılarda bulunacağı bildirildi.

Sözcü’den İrfan Yirmibeş’in haberine göre, İsmail Kartal, mental olarak dibe vurmuş oyuncuları bir hedef doğrultusunda birleştirerek Fenerbahçe’yi yeniden ayağa kaldırmaya çalışacak.


HEDEF SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR TAKIM

Haberde, İsmail Kartal’ın öncelikle Fenerbahçe’nin ideal 11’ini belirleyeceği ve sakat veya cezalı oyuncu olmadığı sürece kadroda değişiklik yapmayacağı iletildi.

Oyunun merkezine Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci’yi koyacağı belirtilen Kartal’ın, pas sayısının artırarak seyir zevki yüksek bir takım kurmayı hedeflediği ifade edildi.

'HERKES VİTES YÜKSELTECEK'

Haberde, İsmail Kartal’ın oyunculardan belli başlı isteklerde bulunarak “Herkes vites yükseltecek. Sahada yüreğini ortaya koyacak. Benim düşüncem tüm oyuncuların taşın altına elini soktuğu bir takım oluşturmak. Önyargım ve saplantım yok” diye konuştuğu iletildi.

İsmail Kartal’ın takımda birlik ve beraberlik ortamı oluşturmak istediği kaydedilirken Mesut Özil, Gustavo, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş ile yaptığı toplantıda bu konuda tecrübeli oyunculardan kendisine yardımcı olmalarını istediği öğrenildi.