Jorge Jesus, "Öncelikle basın toplantısında pek çok kadın gazeteci gördüğüm için mutluyum. Brezilya ve Portekiz'den alışkınım. Bu sektörde kadın gazetecileri gördüğüm için mutluyum. Gruptan çıkmak için kalite ve hırsımız var. Fenerbahçe, Dinamo Kiev ve Rennes dengeli takımlar. Dinamo Kiev ile bir ay önce oynadığımız maça göre daha iyiyiz. Kazanacak gücümüz var" diyerek sözlerine başladı.

Transferle ilgili gelen soruya Jorge Jesus, "Kim Min-Jae en iyi savunma oyuncumuzdu, ayrıldı. Futbolda bunlar var. Artık mevcut kadroya odaklanmalıyız. Transfer dönemi bitiyor. Elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz" cevabını verdi.

Jesus, "Rakipler iyi yatırımlar yaptı. Türkiye Ligi'ni iyi tanımaya başladım. Avrupa'da puanlar ülke puanı için önemli. Türkiye'de çok kaliteli takım var, statlar harika. Ancak bu ülke, sıralamada hak ettiği yerde değil. Avrupa'da oynayan Türk takımları puan toplamalı. Yoksa şampiyon olan takım, yine Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidemeyecek" dedi.

'GRUPTAN ÇIKARSAK...'

Jorge Jesus,"Bruma, grup aşamasındaki listeye dahil edilmedi. Sadece 6 maç var. Bir ayrılık sakatlıktan çıktı. Ligde 14 yabancı seçeceğiz. Portekiz'de de 17'ydi. Bazı kararlar almalıyız. Gruptan çıkarsak, belki listeye dahil olabilir. İsimler önemli değil, en iyileri seçmeliyiz" açıklamasını yaptı.

İKİNCİ ŞANS

Fenerbahçe'nin hocası, Dinamo Kiev ile ilgili 'intikam' sorusuna, "Futbolda ikinci şans her zaman gelir. Dinamo Kiev ile oynadığımız maça göre daha güçlüyüz. Rövanş olarak bakmıyoruz. Rakiplere saygı göstermelisiniz. Ancak her maçı kazanmak istiyoruz” cevabını verdi.

Jorge Jesus, "Michy Batshuayi'nin bizim beklentilerimizi anlaması ve uygulaması için zaman lazım. Onun dışında 4 tane daha kaliteli santrforumuz var. Elimde kaliteli kadro var, çok mutluyum" sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Joao Pedro'nun açıklamaları:

"Dinamo Kiev ile önemli bir maça çıkacağız. Rakibi tanıyoruz, onlar da bizi tanıyor. Galibiyetle başlamak istiyoruz. Önemli bir turnuva, gücümüzü göstermek istiyoruz" dedi.

Joao Pedro, "Fenerbahçe'ye geldiğimden beri taraftarın tutkusunu gördüm. Saha içinde olmak farklı. Gol attığımda hissettiğim duyguyu açıklayamam. Taraftar, çok tutkulu ve takıma bağlı. Farklı bir atmosfer" açıklamasını yaptı.