Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev'i 2-1 yendikleri maçın ardından Ukraynalı kaleci Georgiy Bushchan'a tepki gösterdi.

KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bu gruptan çıkmak için yeterli kalitemiz ve hırsımız var. Bir ay öncesine kadar daha güçlüyüz. Grupta üç takımın da dengeli olduğunu düşünüyorum. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

'ELİMİZDEKİ EN İYİ SAVUNMA OYUNCUSU ARAMIZDAN AYRILDI'

Oyuncularınızla bire bir çalışma imkanı bulduğunuzda onları daha yakından görebiliyorsunuz. Elimizdeki en iyi savunma oyuncusu Kim Min-Jae takımdan ayrıldı. Transfer dönemi ısa süre içerisinde bitecek ve herkes elindeki kadrolarla yoluna devam edecek. Biz de bunun için çalışıyoruz.

'EN BÜYÜK HEDEFİMİZ LİGİ'

Bizim en büyük hedefimiz ligi kazanmak. Ben buraya bu yüzden geldim. Şu anda Türkiye Ligini daha iyi tanıyorum. Rakiplerimiz de çok iyi yatırım yaptılar. Ama Avrupa'da toplanan puanlar sadece bizim için değil Türkiye puanı için de önemli. Sıralama ülke futbolunun kalitesini yansıtmıyor. Bunu da iyileştirmek Avrupa'daki takımların elinde. Yoksa bir sonraki şampiyon yine Şampiyonlar Ligi için eleme turları oynayacak. Bu benim için yeni bir durum değil. Daha önce de Avrupa kupaları için listeler yaptık ve bazı oyuncuların dışarıda kalması gerekti. Elimizdekilerin en iyisini seçmek durumundayız ve ben de bunu yaptım.

Bitiş düdüğü sonrası, maç içerisinde birçok kez aut atışlarını geç kullanan ve bu nedenle hakemden önce uyarılar, ardından sarı kart gören Buschan'a doğru yürüyen Jesus, eliyle işaretler yapmaya başladı.

Jorge Jesus, Buschan'a eliyle yeri gösterdi. Bu işaretlerini defalarca tekrarlayan Jesus'a karşı Buschan sessizce soyunma odasının yolunu tuttu.

Öte yandan, Fenerbahçeli taraftarlar maç sonunda Jorge Jesus tezahüratlarında bulundu.