Süper Lig’de Yeni Malatyaspor, 23. hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ı ağırladı.

Siyah Beyazlılar maçta, ligde kalma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Beşiktaş, rakibine karşı büyük üstünlük kurduğu maçta 3 kez direğe takıldı. Emirhan, Batshuayi ve Vida direği geçemedi. Batshuayi ve Kenan da çok net fırsatları harcadı.

Beşiktaş'ta Teixeira yakaladığı en net fırsatı gole çevirmeyi başardı. Siyah-Beyazlılar farkı açacak pozsiyonları yakalamaya devam etti. Ancak 82. dakikada her şey değişti. Oyuna sonradan giren Adem Büyük, maçın kaderini değiştirdi. 83'te Necip penaltı yaptırdı, 84'te Adem topu ağlara gönderdi.

KARTAL’IN SERİSİ SONA ERDİ

Ligdeki iki maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş 36 puana, galibiyet hasreti 12 maça çıkan Yeni Malatyaspor ise 16 puana yükseldi. Malatyaspor bir sonraki maçında Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Beşiktaş ise sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak.

KAR KÜTLESİ DÜŞTÜ

Karşılaşmada dakikalar 28'i gösterirken Yeni Malatyaspor Stadyumu'nun çatısından kar kütlesi ev sahibi takımın yedek kulübesinin üzerine düştü. Buz kütlesi halinde düşen karlar sadece kulübenin üst tarafına geldi. O sırada kulübenin dışında kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Olayda yaralanan olmadı ve tehlike ucuz atlatıldı.