Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izle... Spor Toto Süper Lig'in ilk devre son haftsında Kasımpaşa evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Geçen hafta Trabzonspor'la berabere kalan Beşiktaş bu hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek lig arasına moralli girmek istiyor. Siyah beyazlıları yıldız oyuncusu Babel'in bu akşam ilk 11'deki yerini alması bekleniyor. Diğer yandan bu sezonun flaş ekiplerinden olan Kasımpaşa son haftalardaki yaşadığı puan kayıpları ile altıncı sıraya kadar geriledi. Mustafa Denizli'nin ekibi bu akşam Beşiktaş'ı devirerek ligin ilk yarısını zirve yarışı içinde bitirmek istiyor. İki takımın taraftarları da bu kritik maçı şifresiz canlı izlemek için canlı yayın arayışı içerisinde. Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı izlemek için haberimizdeki linke bakabilirsiniz. Ayrıca bu önemli mücadeleyi beIN Sports 1 canlı izleyebilirsiniz. İşte şifresiz canlı yayın detayları...

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA CANLI İZLENEBİLECEK?

Kasımpaşa Beşiktaş Süper Lig'in ilk yarı son haftasında kozlarını paylaşacak. Bu akşam saat 19:00'da başlayacak. mücadeleyi beIN Sports 1'den canlı izleyebilirsiniz. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak kritik maçta FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır düdük çalacak. 

SÜPER LİG 17. HAFTA PROGRAMI VE HAKEMLERİ

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, ligde ilk yarının son haftasındaki maçlarda görev alacak hakemler şunlar:

22 Aralık Cumartesi:

13.30 MKE Ankaragücü-Göztepe: Özgür Yankaya

19.00 Kasımpaşa-Beşiktaş: Cüneyt Çakır

23 Aralık Pazar:

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kayserispor: Hüseyin Göçek

16.00 Bursaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: Bülent Yıldırım

16.00 Trabzonspor-Çaykur Rizespor: Fırat Aydınus

19.00 Galatasaray-Demir Grup Sivasspor: Halil Umut Meler

24 Aralık Pazartesi:

20.00 Antalyaspor-Fenerbahçe: Ümit Öztürk

20.00 Akhisarspor-Atiker Konyaspor: Alper Ulusoy

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI OPTA İSTATİSTİKLERİ

  • Kasımpaşa ile Beşiktaş, Süper Lig'de 30 maçta karşılaştı. Beşiktaş bu maçların 20'sini kazanırken, Kasımpaşa üç galibiyet elde etti (7B).
  • Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan son 24 lig maçının tamamında Beşiktaş gol atmayı başardı (toplam 58 gol). Siyah beyazlılar, Kasımpaşa'ya ligde en son Nisan 1962'de gol atamamıştı.
  • Evinde Beşiktaş ile oynadığı son üç Süper Lig maçında yenilmeyen Kasımpaşa (2G 1B), bundan önceki 11 karşılaşmada galip gelememişti.
  • Beşiktaş, Süper Lig'deki son yedi deplasmanın sadece birini kazanabildi (4B 2M) ve son dört karşılaşmanın üçünde gol atamadı. Siyah beyazlılar, bu sezon deplasmanda sadece lige yeni yükselen BB Erzurumspor ve Ankaragücü'nü mağlup edebildi.
  • Kasımpaşa bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan (33) ve en fazla gol yiyen (27) takım konumunda. Beşiktaş ise ligin en golcü üçüncü (27) ve en az gol yiyen dördüncü ekibi (19).
  • Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig maçlarında atılan son 18 golün 11'i ilk yarılarda gelirken, bu gollerin sekizini siyah beyazlılar kaydetti.
  • Beşiktaş'ın Süper Lig'de Kasımpaşa'ya attığı son dokuz golün beşinde Ricardo Quaresma'nın direkt katkısı var (bir gol, dört asist).
  • Süper Lig'de 2007/08'den bu yana bir sezonun ilk devresinde en fazla gol atan isim Mbaye Diagne oldu (18 gol).
  • Mustafa Denizli ile Şenol Güneş, Süper Lig tarihinde 11 kez karşılaştı. Bu maçlarda meslektaşına 6-3'lük üstünlük kuran Güneş (2B), Denizli'ye karşı son altı maçta yenilmedi (4G 2B). Denizli, Güneş'i ligde en son Nisan 1992'de mağlup edebildi (Boluspor 0-2 Galatasaray).
  • Süper Lig tarihinin en fazla maç kazanan teknik direktörü olan Şenol Güneş (299), ligdeki 300. galibiyetini elde etmek için sahaya çıkıyor.

HEDEFİMİZ KASIMPAŞA'YI AVRUPA'YA TAŞIMAK

Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu söyledi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahalarında Beşiktaş ile yapacakları mücadeleden güzel bir futbolla, mutlu ayrılmak istediklerini belirtti.

Denizli, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, ilk yarının son maçında kendileriyle aynı puana sahip, daha önce görev yaptığı değerli bir takımla karşı karşıya geleceklerini kaydederek, "Bütün çabamız hem taraftarımızın güzel bir maç seyretmesi hem de mücadeleden mutlu ayrılmak üzerine olacaktır." ifadesini kullandı.

Türk futbol seyircisine iyi futbol izletmeye devam etmek istediklerini aktaran deneyimli teknik adam, "Her konuşmamda söylüyorum, hedefimiz Kasımpaşa'yı Avrupa'ya taşımak. Bunu mutlaka başaracağız. Kasımpaşalıların bundan şüphesi olmasın. Beşiktaş ile çok güzel bir maç oynayacağımıza kesinlikle eminim." değerlendirmesinde bulundu.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ 31. RANDEVUDA

İki takım arasında geride kalan 30 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü  göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 20'sini Beşiktaş kazandı, 7  maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı.
 
Beşiktaş'ın 64 golüne, Kasımpaşa 27 golle cevap verdi.
 
Geçen sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda  yapılan maç 2-2 tamamlandı. Vodafone Park'taki müsabakayı ise ev sahibi Beşiktaş  2-1 kazandı.
 
Beşiktaş son yıllarda kazanmakta zorlanıyor
 
Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptığı son 6 maçın 4'ünde puan  kaybetti.
 
Ligdeki son 6 karşılaşmada taraflar ikişer galibiyet aldı, iki maç da  berabere sonuçlandı.
 
Kasımpaşa, evindeki son 3 maçı kaybetmedi
 
Sezonun flaş ekiplerinden Kasımpaşa, Süper Lig'de Beşiktaş ile evinde  yaptığı son 3 maçta mağlup olmadı.
 
 Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki son 3 maçta ev sahibi ekip  2015-2016 ve 2016-2017'de aynı sonuçla 2-1 galip geldi, geçen sezonki müsabaka  2-2 tamamlandı.

BEŞİKTAŞ'DA BABEL SEVİNCİ

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Ryan Babel’in Kasımpaşa karşısında görev alması bekleniyor. Bir süredir siyah-beyazlı ekipten ayrı kalan Hollandalı futbolcu, hafta içinde yapılan antrenmanlarda takımla çalışmalara başlamıştı.

CANER KART CEZALISI

Siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa deplasmanına Caner Erkin’den yoksun çıkacak. Trabzonspor maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşen Caner Erkin, yarın oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak.

KASIMAPAŞA TRZEGUET AFFEDİLDİ

Kasımpaşa’da kendisine gelen teklifler sonrasında yönetime takımdan ayrılmak için baskı yapan Mısırlı yıldız Trezeguet kadro dışı bırakılmıştı. Fakat yıldız oyuncu, affedildi ve ilk 11’e alındı. Sakatlıkları süren Abdul Rahman Khalili ile İlhan Depe ise Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIR

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Beşiktaş ile yarın saat 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 18.00'de başladı ve bir saate yakın sürdü.

Kasımpaşalı oyuncular antrenmana ritmik ısınma hareketleri ile başlarken, 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam ettiler. Antrenman, yarı sahada yapılan taktiksel çift kale maç ile devam ederken, ardından yapılan soğuma hareketleri ile sona erdi.

Sakatlığı devam eden İlhan Depe antrenmana katılmadı. Abdul Rahman Khalili ise takımdan ayrı özel program dahilinde bireysel antrenör eşliğinde çalıştı.

Antrenman öncesi bir grup taraftar takımı ziyaret etti. Taraftarlar, teknik direktör Mustafa Denizli ve oyunculara baklava ikram ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.