Maç esnasında Arjantinli oyuncu nefes almakta güçlük çekiyor ve göğsünde bir rahatsızlık hissederken yerini Philippe Coutinho'ya bıraktı.

SAKATLIKLARDAN KURTULAMIYOR

Takımından yapılan açıklamada, "Sergio Agüero, Dr. Josep Brugada tarafından teşhis ve tedavi sürecine tabi tutuldu. Sahaya çıkmak için uygun değil ve önümüzdeki üç ay boyunca iyileşme sürecini belirlemek için tedavinin etkinliği değerlendirilecek” denildi. 

Agüero, geçtiğimiz yaz Barcelona’ya transfer olduğundan beri sakatlıklarla mücadele ediyor. Ağustos ayında sağ baldırından sakatlık yaşayan Manchester City’li eski oyuncu, 10 hafta boyunca sahalardan uzak kalmıştı. 

Onun yokluğu, sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra geçen hafta teknik direktörüyle yollarını ayıran Barcelona'ya yeni bir darbe olacak.

KRİTİK FİKSTÜR

Barcelona, Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek ve takımın Bayern Münih ve Benfica'nın arkasında üçüncü oldukları gruptan çıkma şanslarını artırmak için bir galibiyete ihtiyacı var.

Ukrayna gezisi için bir dizi deneyimli oyuncu eksik olacak. Gerard Piqué, Alavés ile oynadığı maçta sakatlık yaşarken, Martin Braithwaite ve Ousmane Dembélé de olmayacak ve Memphis Depay ve Ansu Fati, Barcelona'nın Teknik Direktörü Sergi Barjuán'ın tek üst düzey forvetleri olacak.

Guardian