UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid ile Manchester City tarihi bir maçta kozlarını paylaştı. İlk maçı 4-3 kaybeden, rövanşta evinde 90. dakikada 1-0 geride giren Real Madrid, 90 ve 90+1'de bulduğu gollerle maçı uzatmaya götürdü, uzatmada attığı golle de finale yükseldi.

Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, bir kez daha Şampiyonlar Ligi'ne veda etti ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 2016 yılından beri City ile sayısız transfer, milyarlarca euro'luk transfer yapan Pep Guardiola, bir türlü Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadı.

PEP GUARDIOLA İLE TOURE'NİN YILDIZI BARIŞMADI

Pep Guardiola ile yıldızı bir türlü barışmayan Yaya Toure, Pep tarafından önce Barcelona'dan ardından da Manchester City'den gönderilmişti.

ŞAMAN BÜYÜSÜ AKILLARA GELDİ

Yaya Toure'nin yaşadığı bu hayal kırıklıkları sonrası oyuncunun menajeri Dmitri Seluk, 2018 yılında ilginç bir görüş belirterek, "Guardiola'nın Yaya Toure'ye yaptıklarından dolayı eminim ki, birçok Afrikalı şaman onun bir daha Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasına izin vermeyecek! Haklı olup olmadığımı zaman gösterir" diye konuşmuştu.

Manchester City'nin geçtiğimiz günlerde 4-3'lük ilk maç avantajına ve 1-0 öne geçmesine rağmen son 2 dakikada turu Real Madrid'e vermesi, akıllara Seluk'un "şaman büyüsü" sözlerini getirdi.