İngiliz medyasının bildirdiğine göre, 2016 yılında Liverpool'a transfer olan ve Premier Lig kulübü için 120'den fazla gol atan Mane, yeni bir meydan okuma arayışında Jurgen Klopp'un yanından ayrılmayı düşünüyordu.

‘CEVAP NE OLURSA OLSUN…’

Kontratında bir yılı kalan Mane, Sky Sports'a verdiği demeçte, "Bu soruyu Şampiyonlar Ligi'nden finalinden sonra, kalsam da kalmasam da cevaplayacağım. Şu anda söylemek istediğim şey, tamamen Şampiyonlar Ligi'ne ve onu kazanmaya odaklanmış durumdayım ki bu benim ve Liverpool taraftarları için çok daha önemli” dedi. 

‘2018’DE OLANLARI HERKES UNUTTU’

30 yaşındaki yıldız oyuncu, Real Madrid’in 3-1 kazandığı 2018 şampiyonluğunun rövanşı olan final için Liverpool'a olan bağlılığının altını çizdi. Mane, "Liverpool maçını kazanmak için kesinlikle mümkün olan her şeyi yapacağım. Sanırım hepimiz 2018'de olanları unuttuk. Elbette Real Madrid o zamanlar daha iyi takımdı ve maçı kazanmayı hak etti ama bu farklı bir maç olacak" diye ekledi. 

Mane, Senegal'i Afrika Uluslar Kupası'nda zafere taşıdıktan ve Liverpool ile Lig Kupası ve FA Kupası şampiyonluğu kazandıktan sonra bu sezonun Ballon d'Or'unun favorileri arasında yer alıyor. (Reuters)