Süper Lig'in 16. hafta maçında Beşiktaş'ın Kayserispor'u devirip lider olduğu maç sonrası gerginlik yaşandı.

Maç içindeki gerginliğin yanı sıra locaların da işin içine girdiği iddia edildi.

Beşiktaş ikinci Başkanı Adnan Dalgakıran, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve kardeşinin Beşiktaşlı yöneticilerin bulunduğu locayı basarak yöneticilere saldırdığını öne sürdü.

DALGAKIRAN: DAVACI OLACAĞIZ

Dalgakıran, ''Burada çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikadaki gerginlikten sonra, yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı. Bu çok acı bir şey, burası Patagonya değil. Biz kendilerinden davacı oluyoruz, o milletvekili ve kardeşinden. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlamentosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar'' dedi.

Beşiktaş 2'nci Başkanı Adnan Dalgakıran

SALDIRGANIN ERSOY OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Öte yandan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un maç öncesi ve sonrası sosyal medya hesabından yaptığı yorumlar dikkat çekti. Locaya girerek saldıran vekilin Ersoy olduğu da öne sürüldü.

MHP Kayseri Mv. Mustafa Baki Ersoy

ERSOY'DAN İDDİALARA AÇIKLAMA

Dalgakıran’ın yaptığı açıklamalara, Ersoy’dan cevap geldi. Saldırı gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Ersoy, saldıran tarafın Beşiktaşlı yöneticiler olduğunu iddia etti.

Ersoy, ''Locaya saldırmam söz konusu değil. Onlar, Kayserisporlu yöneticilerin bulunduğu locaya saldırdı. Ben de ‘Ne yapıyorsunuz’ dedim. Benim ve kardeşimin yumruk atması söz konusu değil. Ben kimseye vurmadım. Arbede yaşandı. Beşiktaşlı yönetici Adnan Dalgakıran’ın açıklamasını bilinçli yaptığını düşünüyorum. Açıklaması, ‘Kimlere hizmet ediyorsunuz’ sorusunu akıllara getiriyor'' dedi.