ABD'nin Las Vegas Bölge Yargıcı Jennifer Dorsey, kadının avukatı Leslie Mark Stovall'ı "kötü niyetli davranış" ve Ronaldo ile eşi arasındaki tartışmaları detaylandıran sızdırılmış ve çalıntı belgeleri kullanmaktan davayı düşürdü. 

‘BASKI ALTINDAYDIM’

Kathryn Mayorga, Manchester United'lı futbolcunun 2009'da Las Vegas'ta bir otelde kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Bildirildiğine göre, 2010 yılında yıldızla mahkeme dışı bir anlaşmaya varmıştı, ancak aldığı 375 bin dolardan daha fazlasını istiyordu. 

Mayorga, iddia edilen olaydan kısa bir süre sonra anlaşmayı kabul etmesine rağmen, o sırada yaşadığı duygusal travmanın arabuluculuk sürecine katılmasına izin vermediğini ve teklifi kabul etmesi için baskı hissettiğini söyledi.

Yargıç Dorsey, Mayorga'nın avukatı Leslie Stovall'ın şikayette bulunmadan önce, gizli ve imtiyazlı "haksız elde edilmiş" bilgi ve belgeler aldığını yazdı. Yargıç, avukatın davayı kovuşturmak için çalıntı, imtiyazlı belgeleri tekrar tekrar kullanmak suretiyle "kötü niyetle" davranarak 37 yaşındaki Ronaldo'ya zarar verdiğini söyledi. (Guardian)