Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde geride kalan 14 haftada 1 haftayı bay geçen sarı-kırmızılı ekip; 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Ligde 26 puan toplayan Fatih Terim'in öğrencileri, birer maçı fazla olan lider Aytemiz Alanyaspor'un 1 puan ile gerisinde, üçüncü Fenerbahçe'nin ise averajla önünde 2. sırada bulunuyor.

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa geçen bordo-mavili takım ise ligde beşer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Haftaya 20 puanla giren Karadeniz temsilcisi; Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor'un averajla gerisinde 9. sırada yer aldı.

Trabzonspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?
 

26 Aralık Cumartesi günü, Medical Park'ta oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Terim kulübede bulunamayacak
 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımının başında maça çıkamayacak. 

Ligin 13. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçta doğrudan kırmızı kart gören Terim'e Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 5 maç ceza verdi.

Trabzonspor müsabakasında da takımını yönetemeyecek tecrübeli teknik adamın yerine yedek kulübesinde yönetim, yardımcı antrenörlerden Levent Şahin'de olacak.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, cezası nedeniyle Trabzonspor karşısında takımının başında yer alamayacak.