UEFA, Emre Belözoğlu’nun Maccabi Netanya karşılaşmasında ‘gölge antrenörlük’ yapması sebebiyle, UEFA müsabakalarında herhangi bir ‘teknik direktörlük’ faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiğini duyurdu. Ceza, Belözoğlu kriterleri yerine getirdiğinde kaldırılacak.

'PRO LİSANS SÜRECİM 1-2 HAFTAYA SONLANACAK'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli takımın antrenmanı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada pro-lisans süreciyle ilgili bir soru üzerine şu görüşleri paylaşmıştı:

"Pro-lisans sürecim 1-2 haftaya kadar sonlanacak. Başka polemik oluştururlar benimle alakalı. Eğitim çok önemli. Teknik adamlık bir süreç. İstediğiniz kadar lisanslarınızı alsanız da çok maç hazırlığınızın ve iyi bir ekibinizin olması gerekiyor. Futbolculuğumun son 4-5 senesinde bu anlamda yatırımlar yaptım. Eksiklerim hala var. Birbirimizi geliştirmek zorundayız. Pro-lisansımı aldıktan sonra eğitime devam etmem ve kendimi geliştirmem gerekiyor, onu almak yetmiyor. Uzun süre futbola Avrupa'da hizmet etmek arzusu içerisindeyim."