Fenerbahçe, Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Goller Frey ve Ayew'den geldi.

İlk golde çabası ile katkısı bulunan Valbuena, ikinci golde de asistini yaptı. Yıldız futbolcunun Galatasaray ve Anderlecht maçlarında gösterdiği performansı Sarı-Lacivertli kulüpte yüzleri güldürüyor.

Fransız oyuncuyu teknik sorumlu Koeman, 64. dakikadan oyundan aldı. Yerine Benzia oyuna girdi. Valbuena oyundan çıkarken taraftarlardan büyük destek aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Valbuena oyundan çıkarken ayakta alkışladı.

KORAY ŞENER İÇİN ÇİÇEK BIRAKLIDI 

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray derbisinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalbine yeni düşen Koray Şener'i unutmadı. Alanyaspor maçı öncesinde kale arkası tribününe giden sarı lacivertli futbolcular, çiçek bıraktı. Taraftarlar, futbolcuları hareketlerinden dolayı alkışlarken 'Koray Şener ölmedi, kalbimizde yaşıyor' şeklinde tezahürat yaptılar.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza maçı tribünde izledi.

ŞEHİTLER UNUTULMADI 

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan maçta Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Süngü Tepe Üs Bölgesi'nde kaza sonucu meydana gelen patlamada şehit olan askerler unutulmadı. Karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
8/12

SERGEN YALÇIN TRİBÜNDE 

Aytemiz Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın karşılaşmayı tribünden takip etti. Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrası Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Aytemiz Alanyaspor'da göreve gelen Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile oynanan maçı tribündeki yerinden takip etti. Yalçın'ın görevine bu maçtan sonra başlayacağı bildirildi. Sergen Yalçın'ın yerine sahada altyapı antrenörü Mustafa Camunak takımın başında sahaya çıktı.