Van Belediyespor Boluspor maçı canlı izle... Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında Van Belediyespor Boluspor karşı karşıya geliyor. Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında Van Büyükşehir Belediyespor'u 5-1 yendi. Van Belediyespor bugün evinde oynayacağı maçta zor da olsa tur için sahaya çıkacak. İki takımın tarafatları da bu önemli maçı canlı izlemek için canlı yayın arayışı içinde. Van Belediyespor Boluspor maçı canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Bu mücadeleyi A Spor canlı yayın izleyebilirsiniz. İşte   detaylar...


VAN BELEDİYESPOR BOLUSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Van Belediyespor Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanç maçında kozlarını paylaşacak. Bugün saat 13:00'da başlayacak mücadeleyi A Spor'dan canlı izleyebilirsiniz.

BOLUSPOR VAN BELEDİYESPOR MAÇIN HAZIR

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda oynayacakları Van Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları için Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde antrenman yaptı.

Antrenmanda, ısınma koşusunun ardından 5'e 2 ve pas çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra gol vuruşu ile devam eden antrenman, stretching ile sona erdi.

VAN BELEDİYESPOR BOLUSPOR MAÇI CANLI İZLE

KUPADA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün oynanacak 6 maçla, son 16 turuna kalacak ilk takımlar belirlenecek. Futbolseverler A Spor ve a2 ekranlarından heyecana ortak olaca

Turkuvaz Medya'nın yayıncılığını üstlendiği Ziraat Türkiye Kupası'nda 5'inci tur rövanş müsabakaları bugün başlıyor. Günün ilk maçında 3. Lig temsilcisi 1461 Trabzon, Ümraniyespor karşısında 4-1'lik sonucu tersine çevirmenin yollarını arayacak. Ardından İsmail Kartal'la yollarını ayıran Ankaragücü, 4-2 kaybettiği karşılaşmanın rövanşında Bodrumspor'u konuk edecek. Balıkesirspor, 2-0'ın avantajını korumak istediği maçta Çaykur Rize'yi ağırlayacak. Türkiye'nin Kupası'nda heyecan Göztepe- Nazilli ve Başakşehir-Adana Demirspor müsabakalarıyla devam edecek. 5 karşılaşma da A Spor'dan naklen yayınlanacak. Galatasaray'ın, 2. Lig Beyaz Grup ekibi Keçiörengücü'nü konuk edeceği günün son maçı ise a2 ekranlarından tüm futbolseverlere ulaşacak.

A SPOR CANLI İZLE

KURA 21 ARALIK'TA

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun eşleşmeleri, 21 Aralık Cuma günü yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Kura çekimi, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Çift maç eleme sisteminin uygulanacağı son 16 turunda, ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak 2019'ta, rövanş mücadeleleri ise 22, 23 ve 24 Ocak 2019'ta oynanacak.

A SPOR CANLI YAYIN

GÜNÜN PROGRAMI

13.00 Van BB (1-5) Boluspor Ramazan Keleş A Spor
13.45 Etimesgut (0-2) Y. Malatya Arda Kardeşler A Spor
15.00 K.Maraş (2-7) Alanyaspor Hakan Ceylan A Spor
17.00 Kasımpaşa (2-1) Menemen Volkan Bayarslan A Spor
18.30 Kayserispor (2-1) Altay Ali Şansalan A Spor
20.30 Trabzonspor (2-2) Sivas Bld. Bahattin Şimşek a2

PERŞEMBE

13.00 Hatay (1-2) Gençlerbirliği - A Spor
13.45 Darıca G.B. (2-2) Antalya - A Spor
18.00 Akhisar (4-1) F.Karagümrük - A Spor
20.30 Giresun (0-1) Fenerbahçe - a2