Ankara kulislerini iyi koklayan gazeteci Nuray Babacan, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili ilginç bir bilgi aktardı.

Yazısında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın yalanlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı hakkında da bilgi veren Babacan, bunun Ali Yerlikaya'nın önünü kesmek için özellikle yayıldığını iddia etti. Yerlikaya'ya parti içinde, “çok dikkat çekme üzerine gelirler” uyarıları yapılmış.

Hastane randevularında yeni dönem, Pazartesi günü başlıyor! Bakan Koca açıkladı Hastane randevularında yeni dönem, Pazartesi günü başlıyor! Bakan Koca açıkladı

Babacan'ın Soylu ile ilgili kulis haberinin ilgili bölümü ise şöyle:

"ÇOK İÇERLEMİŞ"

"Konu, İçişleri Bakanlığı’ndan açılmışken, başlığımıza konu olan eski bakan Süleyman Soylu’ya gelelim. Soylu’nun özellikle iktidar medyasına çok içerlediği iddia ediliyor. Kulis bilgilerine göre, son mafya operasyonlarına ilişkin haberler yapılırken, kendisiyle ‘intisaplı’ ifadesinin kullanılmasından çok rahatsız olmuş Soylu. İntisaplı biliyorsunuz bağlantılı-ilişkili demek.

Yıllarca kendisine verilen sınırsız desteği sorgulamayan Soylu, yanlışları ve eksiklerini görmezden gelen iktidar medyasının, bu hızlı tavır değişikliğine kızmış."