Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, mali sıkıntılar nedeniyle icralık oldu. Kayseri Genel İcra Dairesi tarafından 27 Şubat'ta açık artırma ile satışa çıkarılacak kulübün muhammen bedeli 35 milyon TL olarak belirlendi.

Kayserispor'a ait olan "Kayserispor Futbol Anonim Şirketi" ismi, "Kayserispor Store" ismi ve "Kayserispor Futbol Okulları" isimleri de ayrı ayrı satışa çıkarılacak. "Kayserispor Store" ismi için muhammen bedel 4 milyon TL, "Kayserispor Futbol Okulları" ismi için ise muhammen bedel 8 milyon TL olarak belirlendi.

Kayserispor, son olarak FIFA'dan transfer yasağı almıştı. Kulüp, yabancı futbolculara olan borçlarını ödeyemediği için bu cezayı almıştı.

SATIŞ SÜRECİ NASIL OLACAK?

Kayserispor'un satışı, İlan.gov.tr üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. İlk ihale 20 Şubat'ta saat 14.41'de başlayacak ve 27 Şubat'ta saat 14.41'de sona erecek. İkinci ihale ise 14 Mart'ta başlayacak ve 21 Mart'ta sona erecek.

Satışa katılmak isteyenler, İlan.gov.tr üzerinden elektronik ortamda teklif verebilecek. Tekliflerin geçerli olması için, teklif mektubunun ihale bitiş saatinden önce ihale komisyonuna teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor.

Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra yeniden Fenerbahçe Kongresi'nde Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra yeniden Fenerbahçe Kongresi'nde

KULÜBÜN BORÇLARI NE OLACAK?

Kayserispor'un satışında en yüksek teklifi veren kişi veya kurum, kulübün yeni sahibi olacak. Kulübün yeni sahibi, kulübün tüm borçlarını üstlenmek zorunda olacak.