Bahçelievler'de inşaat firması sahipleri iki ortak Abdurrahman Sevinç ve Abdülkadir T. ortaklıklarını bitirme kararı aldı.

Abdurrahman Sevinç'in iddiasına göre, Abdülkadir T. yabancı uyruklu bir grup ile anlaşarak Sevinç'e hem defalarca saldırdı hem de büyü yaptırdı.

Asalı bir Suriyelinin çetesi ile beraber saldırıları güvenlik kamerasına yansırken suç duyurusunda bulunan Abdurrahman Sevinç "İş yerimize saldırdılar. Kardeşimle yaralandık. Benim burnum kırıldı. Dükkanın önüne domuz yağı büyüsü döküyorlar" dedi.

SURİYELİ 'ASALI BÜYÜCÜ' İLE ANLAŞTI

Abdurrahman Sevinç "Eski ortağımızla geçen sene yolları ayırdık. Ayrıldıktan sonra da bir yerden daire aldık. Eski ortağımızın da orada dairesi varmış. Bundan dolayı olaya rekabet gibi bakmaya başladı. Eski ortağım, Suriyelileri tuttu, bize saldırtmaya başladı. 20 Ocak'ta da Suriyeliler ile birlikte iş yerimize saldırdılar. O gün kardeşimle ben de yaralandık. Benim burnum kırıldı. Açıkçası o binadan çıkmamız için uğraşıyor. Suriyeli kişi, serbest bırakıldıktan sonra, tehditlerine devam etti. 30 Ocak'ta dükkanın önüne domuz yağı büyüsü döküyor. Bu Suriyeliler eski ortağım tarafından mı tutuldu, yoksa bunlar muska işlerinde ortaklar mı bilmiyorum. Biz artık 4-5 kardeş güvenlik amacıyla yan yana geziyoruz" diye konuştu.