İsmailağa cemaati ve iktidara yakın medya tarafından hedef gösterilen, RTÜK'ün inceleme başlattığı 'Kızıl Goncalar' dizisine ilişkin yapımcı Gold Film'den yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, "RTÜK Başkanımız Ebubekir Şahin Bey ve sayın üyelerimizin Türk Milleti adına doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır" denildi.

Yayımlandığı ilk günden beri iktidara yakın medya ve cemaatler tarafından hedef gösterilen, afişlerine saldırı düzenlenen, RTÜK'ün inceleme başlattığı ve son olarak mekan izinleri iptal edilen Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili tartışmalar sürüyor.

Gold Film tarafından yapılan ve yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu; başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı dizinin ikinci bölümü de reytinglere damga vurmuştu.

YAPIMCI GOLD FİLM'DEN YENİ AÇIKLAMA

Dizi gündemdeki yerini korurken; son olarak Gold Film'den yeni bir açıklama geldi.

H.K.G davasında yeni gelişme: Sanıklar yeniden yargılanacak H.K.G davasında yeni gelişme: Sanıklar yeniden yargılanacak

Yapılan yeni açıklamada 'diziye verilen cezadan memnun olacakları' yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Ayrıca 'RTÜK'ün vereceği her karara saygılıyız' denilen açıklamada "RTÜK Başkanımız Ebubekir Şahin Bey ve sayın üyelerimizin Türk Milleti adına doğru kararı vereceklerine inancımız tamdır" ifadelerine yer verildi.