Pazarlama iletişimi yapan herkesin başının belası uzun url’lar, kısaltıcı siteler aracılığıyla profillerde, metinlerde, kampanyalarda yer kaplamadan çok daha efektif kullanılabiliyor. Bu konuda url kısaltma özelliğinin dışında, pazarlama sektörüne yardımcı olacak pek çok özellik daha sunan “sgm.gr”, url’lerin kısaltıldığında daha işlevsel olduğunu Saola Marketing’in hazırladığı “Boyu değil, işlevi” kampanyası ile esprili bir şekilde vurguluyor.

KAMPANYA TAKİBİ ARTIK ÇOK KOLAY

“Sgm.gr” kısa linki, doğru kullanıldığında en güçlü pazarlama araçlarından birine dönüşüyor.  Sunduğu olanaklar aracılığıyla, müşteriler ve davranışları hakkında pek çok veri toplamak mümkün. Kampanyalarda konum ve cihaza göre hedefleme yapabiliyor ve kullanıcıların hangi mecradan, hangi lokasyondan kampanyaya dahil olduğu öğreniliyor. Sosyal medya platformlarına ise özel bir takip kodu ekleyerek gelişmeler detaylı izlenebiliyor.

Tüm özelliklerini pazarlama dünyasına ücretsiz olarak açan sgm.gr’nin avantajları bununla da bitmiyor; Bütün mecralardaki linkler tek bir panelde toplanabiliyor, bu tek link her yerde kullanılabiliyor. Böylece ürününüzü her yerde tek bir kısa linkle anlatmanıza olanak sağlayan “sgm.gr”, özelleştirilmiş alan adı özelliği sayesinde kısacık bir link/cümleyle online kampanyanızı yürütme imkanı sunuyor.