Trabzonspor- Fenerbahçe mücadelesinin sonunda yaşanan saha olaylarının ardından PFDK'ya sevk edilen iki takım, haklarında verilen cezaları Tahkim Kurulu'na taşımıştı. Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un 6 maçlık seyircisiz oynama cezasını 4 maça indirerek, para cezasında indirime gitti. Fenerbahçe'de ise Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın 1 maçlık cezaları onandı.

Papara Park'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda yalanan saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edilen kulüp ve oyuncular, aldıkları cezayı TFF Tahkim Kurulu'na taşımıştı.

Şok karar! Olimpiyatlarda oynayabilmek için kırık parmağını kestirdi Şok karar! Olimpiyatlarda oynayabilmek için kırık parmağını kestirdi

Yapılan itirazların ardından TFF, nihai kararları açıkladı. Trabzonspor'a verilen 6 maçlık seyircisiz oynama cezası 4 maça indirilirken, 3 milyon TL'lik para cezası ise 448 bin TL olarak değiştirildi.

TFF, FENERBAHÇE'NİN BAŞVURUSUNU REDDETTİ

Tahkim Kurulu, aynı zamanda sahaya giren futbolculara yönelik müdahaleleri ve tribünlere yönelik hareketleri nedeniyle 1 maç ceza verilen Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezalarına yapılan itirazı ise haksız buldu.