The Last of Us serisi bir süredir gündemden düşmüyor. Uyarlama dizisi ve Windows bilgisayarlara gelmesiyle heyecan yaratan hayatta kalma yapımının, çok oyunculu modu da geliştirme aşamasında. Ancak Naughty Dog, The Last of Us multiplayer’ın ertelendiğini açıkladı. Ayrıca yeni bir hikayeli yapımın da yolda olduğunun müjdesini verdi.

THE LAST OF US MULTİPLAYER ERTELENDİ, YENİ OYUN YOLDA

Geçtiğimiz günlerde Naughty Dog’un geliştirme ekibinin küçülmeye gittiği iddia edilmişti. Bu raporlar henüz yanıtlanmamış olsa da, stüdyodan erteleme kararı geldi. Net bir çıkış tarihi paylaşılmazken, yeni bir oyunun duyurulması oyuncuları şaşırttı.

Çok oyunculu yapıma yönelik beklentilerin yüksek olduğunu kabul eden stüdyo, ekibinin çalışmasından gurur duyduğunu ifade etti. Ancak projeye geliştirme için daha fazla zaman verilmesi gerektiğini vurguladı.

Daha önce PlayStation Studios yöneticisi Hermen Hulst, Naughty Dog’un çok oyunculu yapımlar için Bungie’nin ekibiyle görüştüğünü söylemişti. Destiny serisinin geliştiricisi olan Bungie, PlayStation tarafında en önemli çok oyunculu yapımları geliştiren stüdyo.

Buna ek olarak, Naughty Dog’un yepyeni tek kişilik oyun duyurması da ilgi çekiyor. Henüz yapımla ilgili detaylar paylaşılmamış olsa da, ilerleyen günlerde daha fazla bilginin aktarılacağı bildirildi.

(shiftdelete)